Zakelijk

Zon, zee, strand en oosterse sferen: het zijn de juiste ingrediƫnten die de Republiek tot een unieke locatie maken voor je bedrijfsuitje, jubileum, pers- of productpresentatie. De ondergaande zon op de achtergrond zorgt voor een idyllisch plaatje, wij zorgen ervoor dat jullie niets tekort komen qua eten en drinken. Bovendien verzorgen we de organisatie, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Bedrijfsuitje op het strand van Bloemendaal

Bedrijfsuitje organiseren op het Bloemendaalse strand? We verzorgen volleybaltoernooien en kitesurfen, er is van alles mogelijk. Bovendien nemen we het entertainment en de muziek voor onze rekening, jouw wensen staan centraal voor een geslaagd bedrijfsuitje op het strand. De teambuilding dag op het strand afsluiten met een BBQ of een walking dinner met op de achtergrond de zon die in de zee zakt? Wij stellen graag een offerte op maat voor je op.

Vier je verjaardag, huwelijk of jubileum in de Republiek

Binnenkort jarig, gaan jullie trouwen of is er een jubileum aanstaande? Vier het op het strand van Bloemendaal. Wij zorgen er bij de Republiek voor dat het jullie aan niets zal ontbreken en alles op rolletjes verloopt, uiteraard in heerlijk ontspannende oosterse sferen. Borrelen en een hapje eten of feesten tot in de kleine uurtjes? Wij staan voor je klaar!

Goede indruk opdoen van de feesten en evenementen die we organiseren en het gevoel dat onze strandtent in Bloemendaal uitstraalt? Kom eens langs voor een hapje en een drankje om alvast in de stemming te komen.

Vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.